Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g1277g5872kcal76.6g574.5g370.2g12.8g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)766g345kcal2.3g80.4g0.8g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g638g1085kcal46g102.1g54.3g6.4g
Sokeri 136g551kcal0g135.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 192g273kcal23.9g0.6g19.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6016g16252kcal297.6g1786.2g889.8g38.4g
Valittu annoskoko3008g8126kcal148.8g893.1g444.9g19.2g
Annoskoko puolitettuna1504g4063kcal74.4g446.6g222.5g9.6g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509