Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas25g64kcal4.1g8.5g1.5g7.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl50g175kcal7g32g1.5g2.7g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Dolmio Light Classico Bolognese62g23kcal0.7g4.9g0.1g0.4g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)50g142kcal15.5g0g8.5g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).38g41kcal9.4g0g0.4g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g6.2g17kcal1.3g0g1.2g0g
Hillosipulisäilyke 8.7g4.3kcal0.1g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g1131kcal76.2g92.4g48.8g21.4g
Valittu annoskoko301g566kcal38.1g46.2g24.4g10.7g
Annoskoko puolitettuna151g283kcal19.1g23.1g12.2g5.4g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.3g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87610