KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi93g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g69g273kcal56.2g4.9g2.8g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 25g80kcal2.7g15.1g0.6g1.4g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g23g132kcal5.3g4.5g11.5g1.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 15g49kcal4.4g1.1g3g4.6g
Kananmuna kuoreton 51g73kcal6.4g0.2g5.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 13g110kcal0g0g12.5g0g
Hiiva, 50g9g5.6kcal1.2g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g1443kcal152.4g51.8g71.2g14.8g
Valittu annoskoko301g722kcal76.2g25.9g35.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna151g361kcal38.1g13g17.8g3.7g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533