Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 175g252kcal28.1g0g15.6g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g88g105kcal3g3.2g8.8g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)2.8g15kcal0g0g1.7g0g
Tilli, tuore 35g11kcal1.3g0.3g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g765kcal64.8g7g52.8g1.4g
Valittu annoskoko301g383kcal32.4g3.5g26.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna151g191kcal16.2g1.8g13.2g0.4g
Arvot/100g100g127kcal10.8g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203