Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)59g421kcal0.5g0.5g46.8g0g
Sokeri 82g332kcal0g81.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 94g321kcal9.5g65.5g1.1g3.3g
Kananmuna kuoreton 52g73kcal6.4g0.2g5.3g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 12g5.3kcal0.4g0.6g0.2g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.8g10kcal0.5g0.3g0.6g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g2331kcal34.8g298.6g108g8.4g
Valittu annoskoko301g1166kcal17.4g149.3g54g4.2g
Annoskoko puolitettuna151g583kcal8.7g74.7g27g2.1g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925