Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 123g54kcal0.6g7.8g0.7g4g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g21g84kcal0g20.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 53g66kcal5.8g0.1g4.7g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 88g75kcal2.7g3.9g5.3g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g18g56kcal1.9g11.2g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g670kcal22g87.6g22g12.2g
Valittu annoskoko301g335kcal11g43.8g11g6.1g
Annoskoko puolitettuna151g168kcal5.5g21.9g5.5g3.1g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332807