Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 70g239kcal7.1g48.8g0.8g2.4g
Leivinjauhe 4g7.1kcal0.2g1.5g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen94g31kcal3.1g4.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 32g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.6g77kcal0g0g8.6g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g8g42kcal0.3g4.7g2.4g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Banaani, kuorittu 67g58kcal0.7g12.3g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g1153kcal29.8g170.6g36.2g8g
Valittu annoskoko301g576kcal14.9g85.3g18.1g4g
Annoskoko puolitettuna151g288kcal7.5g42.7g9.1g2g
Arvot/100g100g192kcal5g28.3g6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394