Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 110g44kcal3.8g4.5g0.7g2.2g
Sipuli 25g7.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi161g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana602g151kcal8.8g12.8g5.8g5.6g
Valittu annoskoko301g75kcal4.4g6.4g2.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna151g38kcal2.2g3.2g1.5g1.4g
Arvot/100g100g25kcal1.5g2.1g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462811