Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g31g6.9kcal0.8g0.8g0.1g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)47g84kcal8.9g0g5.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g39g4.3kcal0.4g0.4g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Kurkku 16g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 6.3g12kcal0.1g0.1g1.3g0.3g
Kananmuna, keitetty 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.3g0.5kcal0g0.2g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g522kcal31.6g21.4g34g4.6g
Valittu annoskoko301g261kcal15.8g10.7g17g2.3g
Annoskoko puolitettuna151g131kcal7.9g5.4g8.5g1.2g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.6g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242308