Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g94g56kcal1.4g12.2g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 63g207kcal1.3g1.9g21.9g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.6g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g982kcal53.6g30.2g72.2g2.6g
Valittu annoskoko301g491kcal26.8g15.1g36.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna151g246kcal13.4g7.6g18.1g0.7g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793