Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 50g41kcal0.8g8.4g0g1.5g
Lanttu 25g7.2kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g60g57kcal12g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g25g43kcal0.4g0.5g4.2g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g125g31kcal1.1g5.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g421kcal29.4g31.6g18.2g4.4g
Valittu annoskoko301g210kcal14.7g15.8g9.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna151g105kcal7.4g7.9g4.6g1.1g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.2g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326543