Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Porkkana keitetty16g4.2kcal0.1g0.8g0g0.4g
Ohrasuurimo 13g40kcal1g7.9g0.3g1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.4g3.8kcal0.3g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g273kcal22.8g25.6g8.2g3.6g
Valittu annoskoko301g136kcal11.4g12.8g4.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna151g68kcal5.7g6.4g2.1g0.9g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422