Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Hirvikäristys63g94kcal12.5g0g3.7g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 25g26kcal0.9g4.5g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g330kcal29g28.2g8.2g3.8g
Valittu annoskoko302g165kcal14.5g14.1g4.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna151g83kcal7.3g7.1g2.1g1g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799