Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g45g270kcal9.4g3g24.3g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g23g161kcal0g0g18g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4.1kcal0g0.9g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g90g230kcal5.3g2.9g21.5g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Canderel makeutusjauhe3.4g13kcal0.1g3.1g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio90g126kcal2.5g5.9g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g1748kcal47g31.8g159.4g0g
Valittu annoskoko302g874kcal23.5g15.9g79.7g0g
Annoskoko puolitettuna151g437kcal11.8g8g39.9g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913