Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 196g629kcal52.6g0g47g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]39g133kcal4.7g0g14.5g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia28g42kcal4.8g0g2.5g0g
Juusto, mozzarella 17g44kcal3.1g0g3.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g1751kcal135g1.8g138g0.2g
Valittu annoskoko301g876kcal67.5g0.9g69g0.1g
Annoskoko puolitettuna151g438kcal33.8g0.5g34.5g0.1g
Arvot/100g100g291kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588