Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%150g255kcal30g0g15g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)24g49kcal1g8.5g0.7g0g
Korppujauho 9g34kcal1g7g0.1g0.5g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g75g101kcal2.2g2.9g9g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Puolukka 23g8.7kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g954kcal73.8g40g54g2.2g
Valittu annoskoko302g477kcal36.9g20g27g1.1g
Annoskoko puolitettuna151g239kcal18.5g10g13.5g0.6g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667