Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g172g69kcal0.9g20.7g0.3g0g
Kaurahiutale 14g52kcal2g7.9g1g1.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton10g74kcal0g0g8.3g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)45g157kcal5.4g30.9g0.9g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 59g201kcal6g41g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g1105kcal28.6g201g22.4g11.4g
Valittu annoskoko302g553kcal14.3g100.5g11.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna151g276kcal7.2g50.3g5.6g2.9g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844