Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g113g146kcal23.6g0g7.9g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)113g79kcal13.5g3.4g1.1g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g56g15kcal0.7g2.7g0.1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g8.4g32kcal0.1g7.8g0g0g
Paprikajauhe 1.7g5.4kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4.2g4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g662kcal76.2g30g29.8g1.2g
Valittu annoskoko301g331kcal38.1g15g14.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna151g166kcal19.1g7.5g7.5g0.3g
Arvot/100g100g110kcal12.6g5g4.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418958