Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g141g69kcal2g11g2g1.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.6g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 113g250kcal19.7g0g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g657kcal44.6g25.2g42.4g3.2g
Valittu annoskoko302g328kcal22.3g12.6g21.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna151g164kcal11.2g6.3g10.6g0.8g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811