Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g188g244kcal31.9g2.1g12g0g
Sitruuna 100g56g20kcal0.3g3.4g0.6g0g
Lime, kuorittu, annos 50g9g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g2.8g9kcal0g2.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g574kcal65.8g18.2g25.8g1g
Valittu annoskoko302g287kcal32.9g9.1g12.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna151g143kcal16.5g4.6g6.5g0.3g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263