Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.3g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 4.4g23kcal0g0g2.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 29g10kcal1.3g0.6g0.1g0.7g
Kanaliemi rainbow 1 L146g73kcal5.8g1.5g5.8g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)29g18kcal0.3g1.3g1.2g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g2.2g1.9kcal0g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.4g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.7g3.9kcal0g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 4.9g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kanaliemi rainbow 1 L25g12kcal1g0.2g1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)4.9g3kcal0g0.2g0.2g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana604g327kcal18g15.8g22.8g4g
Valittu annoskoko302g163kcal9g7.9g11.4g2g
Annoskoko puolitettuna151g82kcal4.5g4g5.7g1g
Arvot/100g100g54kcal3g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563