Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha58g99kcal11.1g0g5.8g0g
Tomaattimurska 117g34kcal0.7g6.2g0.2g2.2g
Kidneypapu, suolaliemessä42g47kcal3.3g7.6g0.2g3.4g
Chili paprika punainen7.3g2.9kcal0.1g0.7g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)22g97kcal4.8g0.2g8.5g0g
Paprika, punainen23g5.8kcal0.2g1g0.1g0.5g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g29g21kcal0.7g4.9g0g0g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana604g621kcal42.4g42.4g29.6g12.4g
Valittu annoskoko302g311kcal21.2g21.2g14.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna151g155kcal10.6g10.6g7.4g3.1g
Arvot/100g100g103kcal7g7g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057