Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 164g46kcal2g6.7g0.3g3.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.4g6.7kcal0.2g0.4g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Paprika punainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow47g40kcal2.1g7g0.2g2.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)43g17kcal0.7g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana603g244kcal10.6g40.4g2.4g13.4g
Valittu annoskoko302g122kcal5.3g20.2g1.2g6.7g
Annoskoko puolitettuna151g61kcal2.7g10.1g0.6g3.4g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274910