Borssikeitto kasviksista

Kuori ja pieni tuoreet punajuuret.

Lisää porkkana ja kaali.

Laita kattilaan kasvisliemikuutio ja noin 7 dl vettä sekä ruokalusikallinen punaviinietikkkaa (ja hieman säilykepunajuurien lientä).

Lisää teelusikallinen rosmariinia ja toinen timjamia
Keitä niin kauan, että ainekset ovat pehmenneet.

Voit myös soseuttaa keiton sauvasekoittimella.

Tarjoa keitto vaikka lisäämällä ruokalusikallinen kevyttä ruokakermaa tai pippuriruokakermaa smetanan sijasta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 805 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 56g22kcal0.6g3.9g0.1g1.4g
Valkokaali keräkaali 38g10kcal0.4g1.5g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.9g5.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana604g105kcal3.6g17.2g1.8g6.8g
Valittu annoskoko302g53kcal1.8g8.6g0.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna151g26kcal0.9g4.3g0.5g1.7g
Arvot/100g100g18kcal0.6g2.8g0.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337337