Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 44g140kcal11.7g0g10.5g0g
Vesi164g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.6g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g82g41kcal1.1g9g0.2g1.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8.2g23kcal1.6g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana604g429kcal29.4g18.6g26.6g2.2g
Valittu annoskoko302g214kcal14.7g9.3g13.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna151g107kcal7.4g4.7g6.7g0.6g
Arvot/100g100g71kcal4.9g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400901