Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g87g149kcal16.6g0g8.7g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.5g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Vesi153g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Soijakastike 6.6g4kcal0.3g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana604g411kcal36.6g13.4g22.4g1.8g
Valittu annoskoko302g206kcal18.3g6.7g11.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna151g103kcal9.2g3.4g5.6g0.5g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81891