Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä55g22kcal0.8g4.4g0.2g1.6g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g88g18kcal1g3.2g0.2g0g
Bratwursti (Pirkka)109g317kcal14.2g1.4g29.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana604g743kcal33g22.6g60g5g
Valittu annoskoko302g372kcal16.5g11.3g30g2.5g
Annoskoko puolitettuna151g186kcal8.3g5.7g15g1.3g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g9.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991