Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g624g375kcal9.4g81.1g0.6g5.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.5g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g187g52kcal1.1g11.1g0.4g4.7g
Hirvikäristys624g936kcal124.8g0g37.5g0g
Vesi1248g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 250g258kcal8.6g44.9g2.6g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6020g3294kcal290g281.4g83g37.6g
Valittu annoskoko3010g1647kcal145g140.7g41.5g18.8g
Annoskoko puolitettuna1505g824kcal72.5g70.4g20.8g9.4g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200799