Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g322g738kcal35.4g54.8g51.5g0g
Vesi1751g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g455g273kcal6.8g59.2g0.5g4.1g
Lanttu 126g36kcal1.3g5.8g0.4g2.3g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala39g108kcal7.7g1.9g7.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g186g52kcal1.1g11g0.4g4.6g
Valio voi26g189kcal0.3g0.3g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6020g2850kcal108g276g163.4g25.6g
Valittu annoskoko3010g1425kcal54g138g81.7g12.8g
Annoskoko puolitettuna1505g712kcal27g69g40.9g6.4g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484