Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1051g179kcal4.2g26.3g6.3g7.4g
Porkkana 280g92kcal1.7g15.6g0.6g7.1g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Tomaattimurska 438g129kcal2.5g23.2g0.9g8.3g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 70g376kcal0.6g0.5g42g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g180kcal5.4g36.8g0.6g1.8g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 526g238kcal5.3g34.2g7.9g4.2g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)28g76kcal1.5g1.7g7g0.3g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives28g79kcal1.1g1.7g7.8g0g
Lohisäilyke272g272kcal48.9g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6020g3304kcal146g291g163g61.2g
Valittu annoskoko3010g1652kcal73g145.5g81.5g30.6g
Annoskoko puolitettuna1505g826kcal36.5g72.8g40.8g15.3g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718