Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 67g251kcal0.1g3.5g26.7g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g841g362kcal3.4g34.5g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g2102g2271kcal410g0g71.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6020g5766kcal827g76g196.4g0g
Valittu annoskoko3010g2883kcal413.5g38g98.2g0g
Annoskoko puolitettuna1505g1442kcal206.8g19g49.1g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184