Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1167g280kcal14g39.7g2.3g24.5g
Sipuli (kuorittu)233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka233g26kcal2.6g2.6g0.5g2.3g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g210g63kcal3.1g10.5g0.8g0g
Vesi1167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6020g863kcal45.4g128g8.2g61.6g
Valittu annoskoko3010g432kcal22.7g64g4.1g30.8g
Annoskoko puolitettuna1505g216kcal11.4g32g2.1g15.4g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913