Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1500g526kcal69.3g29.3g4.5g37.5g
Kanttarelli, tuore, annos 100g600g144kcal10.8g18g3g11.4g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Voi 42g305kcal0.5g0.2g34.1g0g
Mozzarella light180g288kcal36g0.9g16.2g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g600g420kcal12g19.8g31.2g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6024g3414kcal259.6g145g178.4g108g
Valittu annoskoko3012g1707kcal129.8g72.5g89.2g54g
Annoskoko puolitettuna1506g854kcal64.9g36.3g44.6g27g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147