Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1374g3042kcal240.4g0g233.5g0g
Kuohukerma (Ingman)998g3394kcal22g30.9g349.4g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto499g1398kcal94.8g0g109.8g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Oivariini, 60 (100g)40g220kcal0.4g0.4g24g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Kuohukerma (Ingman)1.4g4.8kcal0g0g0.5g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6024g16183kcal718.4g71.8g1435.6g3.8g
Valittu annoskoko3012g8092kcal359.2g35.9g717.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna1506g4046kcal179.6g18g358.9g1g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296