Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)300g1290kcal22.5g204g41.1g10.5g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Liivatelehti, gelatiini24g84kcal20.5g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml200g6.4kcal0.6g0.6g0.2g0g
Taloussuklaa, Fazer800g4120kcal31.2g448g240g42.4g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio800g2640kcal56g104g216g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl600g2040kcal12g18g210g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6028g23351kcal288g1929.2g1577.2g105.8g
Valittu annoskoko3014g11676kcal144g964.6g788.6g52.9g
Annoskoko puolitettuna1507g5838kcal72g482.3g394.3g26.5g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252