Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g375g1050kcal71.2g0g82.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g1124g641kcal15.7g139.4g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6030g3481kcal177g283.2g177.2g0.6g
Valittu annoskoko3015g1741kcal88.5g141.6g88.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna1508g870kcal44.3g70.8g44.3g0.2g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250