Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 6.7g4.6kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow300g240kcal12.6g39g2.7g9.3g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)167g58kcal4g7.8g0.8g4.3g
Ruokasuola jodioitu 4.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.3g0g
Oliiviöljy 9g83kcal0g0g9.3g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g466g793kcal88.6g0g46.6g0g
Kasvisliemikuutio 15g45kcal1.4g2g3.4g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 599g456kcal11.3g92.9g1.2g6g
Vesi, vesijohtovesi 1332g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6032g3588kcal239.2g293.2g147.2g49.6g
Valittu annoskoko3016g1794kcal119.6g146.6g73.6g24.8g
Annoskoko puolitettuna1508g897kcal59.8g73.3g36.8g12.4g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278