Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)30g129kcal2.3g20.4g4.1g1.1g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Liivatelehti, gelatiini2.4g8.4kcal2.1g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml20g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Taloussuklaa, Fazer80g413kcal3.1g44.9g24g4.2g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio80g265kcal5.6g10.4g21.6g0g
Sokeri 17g69kcal0g17g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl60g204kcal1.2g1.8g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana604g2340kcal29g193.2g157.6g10.6g
Valittu annoskoko302g1170kcal14.5g96.6g78.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna151g585kcal7.3g48.3g39.4g2.7g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252