Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa100g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Sipuli, paistettu 20g20kcal0.3g1g1.6g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g64g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 50g150kcal9g0.6g12.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima12g47kcal3.5g0g3.6g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 50g69kcal9.4g0g3.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4g36kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana604g707kcal46.4g13.6g52g3.8g
Valittu annoskoko302g354kcal23.2g6.8g26g1.9g
Annoskoko puolitettuna151g177kcal11.6g3.4g13g1g
Arvot/100g100g117kcal7.7g2.3g8.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293945