Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g21g74kcal2.5g14.9g0.4g0.6g
Ruisjauho Pirkka17g52kcal1.7g10.5g0.3g2.6g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka36g124kcal4.7g23.7g1g1.4g
Kuivahiiva, annos 11g2.2g7.9kcal1g0.9g0.1g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi46g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g9g81kcal0g0g9g0g
Heinz ketsuppi18g18kcal0.2g4.3g0g0g
Chilikastike (Hp)3g4kcal0g1g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti66g92kcal11.9g0.7g3.3g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka27g15kcal0.1g3.8g0g0.3g
Aurajuusto (Valio), annos 17g16g54kcal3.2g0g4.6g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%40g114kcal12.4g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana604g1275kcal75.4g119.6g51g9.8g
Valittu annoskoko302g637kcal37.7g59.8g25.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna151g319kcal18.9g29.9g12.8g2.5g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890