Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 112g20kcal0.6g2.8g0.4g0.8g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%19g47kcal2.8g0.6g3.7g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g5.4g3.3kcal0.1g0.5g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana605g245kcal9.8g15.6g15.6g3.4g
Valittu annoskoko302g123kcal4.9g7.8g7.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna151g61kcal2.5g3.9g3.9g0.9g
Arvot/100g100g41kcal1.6g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977