Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g31g53kcal5.9g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka20g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)73g29kcal1.2g6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g2.1g5.8kcal0.3g0.1g0.5g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g47g19kcal0.7g3.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana605g231kcal17.4g22.2g7.6g0.8g
Valittu annoskoko302g115kcal8.7g11.1g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna151g58kcal4.4g5.6g1.9g0.2g
Arvot/100g100g38kcal2.9g3.7g1.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934