Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 17g149kcal0g0g16.9g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 250g89kcal0.4g17.8g0.2g5g
Kaurahiutale 20g75kcal2.9g11.4g1.5g2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.5g1.3kcal0g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 13g38kcal0g9.3g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana605g724kcal6.6g82.8g37.2g14.6g
Valittu annoskoko303g362kcal3.3g41.4g18.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna151g181kcal1.7g20.7g9.3g3.7g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918