Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.7g4.8kcal0.3g0.1g0.3g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7g1.5kcal0g0.1g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g156g175kcal34.4g2.2g3.1g0.8g
Kevytkerma31g38kcal1g1.4g3.1g0g
Ruokakerma Valio 5%31g19kcal0.4g0.9g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana605g579kcal74.2g23.6g20.2g2.4g
Valittu annoskoko303g289kcal37.1g11.8g10.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna151g145kcal18.6g5.9g5.1g0.6g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790