Intialainen kukkakaali

Intialainen kukkakaali (santamaria)

4 annosta

1/2 mm Neilikka jauhettu 36 g
1 mm Juustokumina 36 g
1 mm Kardemumma jauhettu 20 g
1 mm Mustapippurirouhe 85 g, 38 g
1/2 mm Kaneli jauhettu 43 g
2 1/2 tl Korianteri kokonainen 12 g
1 tl Kurkuma 38 g
1/2 tl Paprikajauhe 40 g
1/2 tl Inkivääri jauhettu 30 g
2 tl Valkosipulirouhe 50 g
1 tl suolaa
3 rkl vettä
2 rkl ruokaöljyä
2 rkl sitruunan mehua
1 kpl (700g) kukkakaali

VALMISTUS
Ruskista kukkakaali paloina.

Sekoita kaikki mausteet suolan ja sitruunan mehun kanssa taikinaksi.

Lämmitä ruokaöljy ja paista maustetaikinaa muutama minuutti.

Lisää vesi.

Lisää kukkakaalipalat ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.

Tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 200g48kcal3.6g4.4g0.6g4.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu13g10kcal0.2g2.2g0.1g0.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 19g4.1kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g1.3g4.6kcal0g1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.3g3.9kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.6kcal0g1g0g0g
Korianteri, annos 10g3.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 1.3g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana605g426kcal11.6g26.2g27.2g12.6g
Valittu annoskoko303g213kcal5.8g13.1g13.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna151g107kcal2.9g6.6g6.8g3.2g
Arvot/100g100g70kcal1.9g4.3g4.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97280