Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g80g48kcal1.2g10.4g0.1g0.7g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g32g33kcal3.8g0.9g1.5g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä20g8.1kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.9g8.1kcal0g0g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana605g205kcal11g26g6g3g
Valittu annoskoko303g102kcal5.5g13g3g1.5g
Annoskoko puolitettuna151g51kcal2.8g6.5g1.5g0.8g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113397