Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 68g51kcal1.3g10.5g0.1g0.7g
Porkkana 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g79g134kcal15.7g0g7.9g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1.1g6kcal0g0g0.7g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g1.1g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana605g415kcal35g26.4g17.8g3.2g
Valittu annoskoko303g207kcal17.5g13.2g8.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna151g104kcal8.8g6.6g4.5g0.8g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593