Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 92g115kcal19.2g0g4.1g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g106g32kcal1.2g5.7g0.2g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g32g29kcal2g5.2g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka10g8.1kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g49g44kcal0.7g4.4g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana606g455kcal46.8g34.4g14g0.2g
Valittu annoskoko303g228kcal23.4g17.2g7g0.1g
Annoskoko puolitettuna151g114kcal11.7g8.6g3.5g0.1g
Arvot/100g100g75kcal7.7g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209308