Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g16g57kcal1.3g12.5g0.1g0.3g
Pirkka naudan jauheliha 400g75g171kcal14.2g0g12.7g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g50g50kcal3.7g7.4g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä38g28kcal1.5g4.7g0.3g1.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana605g627kcal42g50.2g27.8g3.4g
Valittu annoskoko303g313kcal21g25.1g13.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna151g157kcal10.5g12.6g7g0.9g
Arvot/100g100g104kcal6.9g8.3g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96586