Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g66g14kcal0.7g2.9g0g1.3g
Tonnikala öljyssä 37g70kcal10.1g0g3.3g0g
Kesäkurpitsa79g13kcal0.3g2g0.5g0.5g
Sipuli (kuorittu)31g8.2kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g81g28kcal0.8g5.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana605g429kcal24.8g24.2g26.2g6.8g
Valittu annoskoko303g214kcal12.4g12.1g13.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna151g107kcal6.2g6.1g6.6g1.7g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741